Bugün bana gelen bir e-mailde nedir.net‘deki hesabımın netsozluk.net adresine aktarıldığı yazıyordu. E-mail şöyle:
daha onceleri nedir.net`e entryleriniz ile katki sagladiginiz bilinmekte. bu yuzden nedir.net`de kullandiginiz ***** adli yazar hesabiniz www.netsozluk.net adresine aktarilmistir. www.netsozluk.net adresine, nedir.net`de kullandiginiz kullanici adi ve sifreyle direk giris yapabilir ve tekrar entry yazabilirsiniz. eger nedir.net`de kullandiginiz sifreyi hatirlamiyorsaniz www.netsozluk.net/sozluk.php?process=forgetpass adresinden sifrenizi tekrar olusturabilirsiniz. yazar adayi hesabiniz sizin guvenliginiz icin 10 deneme entrysi girdiginiz andan itibaren yazar hesabi olarak duzenlenecektir.
Bende yeni bir oluşumun getirdiği heyecanla hemen adrese gittim yazar girişne tıkladım. Sonra bana gelen acil bir telefonla dışarı çıktım. Eve tekrar geldiğimde sitenin açılmadığını farkettim. Sonra nedir.net adresine gittiğimde şu açıklamayla karşılaştım.
Değerli Nedir.Net üyeleri! Bu sabah netsozluk adındaki bir siteden bazı üyelerimize gönderilen emailde Nedir.Net ile netsozluk adlı sitenin birleştiği ve yazarlığınıza orada devam edebileceğiniz hususunda akla hayale sığmayacak abuk bir açıklama yapılmıştır. Nedir.Net’in yeniden yapılanma sürecinde eski veritabanının bu kişilerce çalındığı, nick ve şifrelerinizin de bu yolla netsozluk adlı sitenin veritabanına aktarıldığını, telif hakları sizlere ait olan entrylerin de kullanılması durumunda hukuki sürecin başlatılacağını bilgilerinize sunar, yapılan bu aleni terbiyesizliğin altında kalmayacağımızı bilmenizi isteriz!
Evet yapılan açıklama herşeyi anlatıyor. Dikkatli olun diyeyim.

2 Yorum var » Yorum ekle
botlarla viruslerle hit yapan mircturkun alt kolu olan netsozluk adlı dangalak ortamdan daha ne beklenir ki?
AHK03j qnfbozguybei, [url=http://cfvwgtwqqyqi.com/]cfvwgtwqqyqi[/url], [link=http://jnraaiygykuw.com/]jnraaiygykuw[/link], http://cjkonczjqltk.com/
Yorum Yaz